boogeyman Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca Hej, Pora wymienić mój wysluzony plecak 4f'a, kolejny raz już go nie zszyje 😅 a szkoda, na moje potrzeby idealny, dwie większe kieszenie, jedna extra wewnętrzna, mała zewnetrzna i możliwość wsadzenia czegoś na zewnątrz. Do tego plecki. Taki to egzemplarz, niestety już nie do kupienia https://www.asport.pl/p/30158/plecak-rowerowy-sportowy-5l-4f-sport-performance/ Znajdzie się coś podobnego? Szukam i nie widzę, budżet im mniej tym lepiej, max 200zl. I nie, nie chce sakw, toreb podsiodlowych itp, ma być plecak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 21 Czerwca Udostępnij Napisano 21 Czerwca Decathlon ma kilka plecaków rowerowych i chyba najbardziej przystępnych jeżeli chodzi cena/jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 21 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca (edytowane) Nic ciekawego tam nie widziałem to co obecnie przykuło moja uwagę to Deuter Road One i Acepack Edge 7 / Flite 6. Niestety ponad budżet, ale do przemyślenia... E: o, jeszcze taki mi się objawił https://www.amazon.pl/Arvano-oddychający-narciarski-biwakowania-trekkingu/dp/B07DY1D38H/ref=asc_df_B07DY1D38H/?tag=plshogostdsp-21&linkCode=df0&hvadid=521379842528&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=8184449561187760014&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1031125&hvtargid=pla-553648620426&psc=1&mcid=e9767adf0d7f3f8592acbfa27345cae6#aw-udpv3-customer-reviews_feature_div Edytowane 21 Czerwca przez boogeyman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 21 Czerwca Udostępnij Napisano 21 Czerwca A nerki nie rozważasz ? O wiele wygodniejsza niż plecak i są w takich pojemnościach w dodatku z bukłakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boogeyman Napisano 21 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca Nie, za nerkami nie przepadam. Plecak nigdy mi nie przeszkadzał i jestem fanem buklak mi nie potrzebny, kiedyś próbowałem ale jakoś nie mogę się przekonać. Więc to nie jest kryterium wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi