dedex Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca Witam wszystkich, jestem w posiadaniu wiekowego roweru trekkingowego Author. Ma jakieś 24 lata . Ostatnio córka przylepiła się do niego, więc potrzeba trochę go przeserwisować i pozmieniać to i tamto, sporo kilometrów przejechał. Wszystkie części już mam, oprócz jednego. Przy rozbiórce okazało się, że są pozrywane gwinty w korbach (korby na kwadrat), zbiłem je, ale chciałbym założyć nowe. Korby są oryginalne z tego roweru, nie ma żadnych oznaczeń oprócz naklejki Transmatic system by Author. Blaty 48-38-28, długość 170 mm. Takich korb już pewno nie kupię, ale możecie coś polecić? Wiem, że ważne jest odsadzenie, ale nie wiem jak je dokładnie sprawdzić. Tylna kaseta nowa, łańcuch już też zakupiony. Pozdrawiam i dziękuję z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi