dargru Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca czy ktoś może kupował rower lub akcesoria w sklepie nike-centrum.sk? mają bardzo dobre ceny i zastanawia mnie autentyczność sklepu i produktów. Będę wdzięczna za każdą informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca I zarejestrowałaś się tylko po to żeby zareklamować sklep? Słabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca (edytowane) Czyli bike.centrum czy nike.centrum? Edytowane 20 Czerwca przez Tomek595 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 12 Lipca Udostępnij Napisano 12 Lipca BikeCentrum.sk mają fizyczny sklep w Levicach na Słowacji i witrynę na necie ( byłem widziałem ). Ja ich polecam , robiłem niedawno zakupy . Mają fajne ceny na Speca. Ich sklep internetowy jest paranoicznie zabezpieczony , prawie nie ma sklepów z dwuetapowym zabezpieczeniem np YubiKe'yem a oni są. Płatności tylko kartami lub Googlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi