legion997 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca Hej, zauważyłem pewien problem w moim rowerze (fabryczna konfiguracja), kiedy łańcuch znajduje się na drugiej zębatce (licząc od najmniejszych) zauważyłem że haczy on o najmniejszą zębatke. Załączam film na youtube ponieważ ciężko dokładnie opisać mi ten problem więc jeśli możesz prosiłbym żebyś go obejrzał. https://www.youtube.com/shorts/0RHJa-noftE Zdarzało mi się podobnie już w paru rowerach jednak zawsze była to kwestia regulacji przerzutki. Tutaj jest ona idealnie ustawiona, chodzi dobrze i płynnie na wszystkich biegach, poza tym jednym, i nie ważne jak ją ustawie, łańcuch haczy cały czas w ten sam sposób. Hak również jest prosty a cały osprzęt w miare nowy i w dobrym stanie, wszystko wyczyszczone i przesmarowane. W czym może leżeć problem? Z góry dziękuję za pomoc. Kaseta SHIMANO CS-M6100-12 Łańcuch SHIMANO CN-M6100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEFTONES Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca Kaseta dobrze złożona? Kolejność podkładek poprawna (najpierw gruba, potem cienka)? Ostatnie trzy zębatki poprawnie osadzone, wg. kropki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi