grzechu452 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca Witam, szukam roweru MTB na dojazdy do pracy i na wypady do lasu. Moja waga to 105kg i 186 cm wzrostu. Nie jestem specem w tym temacie i liczę że mi pomożecie. Ja znalazłem takie modele do kwoty 2400: tabou blade 29 3.0 Orbea Onna 50 29 MTB ROCK MACHINE Torrent 30-29 MTB ROMET Rambler R9.4 MTB KELLYS Spider 70 29" MTB Genesis Impact 4.2 29 MTB OXFELD XC-6.5 i oxfeld xc-6 ROMET MUSTANG M4 LAZARO CORE 29'' V2 Który byłby najlepszym wyborem a może w ogóle jakiś inny model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca (edytowane) https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-rock-machine-torrent-30-29-pd23017/?v_Id=176228 Kiedyś był Whistler 3.8 w tej cenie ale "to se ne vrati". Edytowane 19 Czerwca przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu452 Napisano 19 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca Czyli z tych wszystkich to rock machine nie ma sobie równych? A jeszcze pytanie , jeśli ten to która ramę lepiej wybrać 19 czy 21 przy wzroście 186cm , bo teoretycznie pasują obydwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca Nie chce mi się ich wszystkich sprawdzać ale raczej jako jedyny ma powietrzną sprężynę a to przy twojej wadze bardzo się przyda, korba na HT2 w tym budżecie to też nie jest oczywistość. Co do rozmiaru niech lepiej ktoś inny się wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi