Greg1 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca (edytowane) Ma ktoś może gdzieś w piwnicy czy na innym strychu ochwyt pasujący do nawigacji Ciclo Navic 400? Niestety średnica mocowania jest minimalnie większa od standardowego garminowego. Ma on również 4 wycięcia a nie 2 jak "garminowski". Chciałem na drugi rower, żeby nie przekręcać ale jak zobaczyłem ceny oryginalnych to mi sie odechciało bo za niewiele więcej kupiłem tą nawigację w DE na ichnim odpowiedniku naszego olx-a. Myślalem nawet, żeby przerobić taki "garminowski" (mam kilka z Ali), wyciąć te dodatkowe otwory, które muszą być bo w mocowaniu urządzenia są takie dwa małe "cycki" albo zeszlifować te "cycki" ale wycięcia w oryginalnym uchwycie są lekko po skosie a w tym "garminowskim" pionowo i w takim przerobionym uchwycie nawigacja musiałaby być zamocowana krzywo, lekko po skosie, żeby sie trzymała. Tu wklejam jakieś z neta przykładowe zdjęcia uchwytu i plecków nawigacji: Edytowane 19 Czerwca przez Greg1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi