tenib2156 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Zacznijmy od tego że moja wiedza o naprawach rowerowych kończy się na zdolności wymiany dętki więc proszę o wyrozumiałość. Więc dzisiaj jadąc na rowerze przednia przerzutka przestała działać ani nie chce na 1 ani na 3. Próbowałem bez efektu z poradnikiem coś z tym zrobić ale jak końcowo mogę tylko stwierdzić że linka nie jest zerwana. Proszę o sugestie jak ten problem zażegnać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sky87 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Przy takim poziomie doświadczenia, najprościej oddać do serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca Cytat [Naprawa przednia przerzutka] W przedniej przerzutce to się akurat nie ma co zepsuć. Masz problem z manetką albo linką ale jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca odepnij linkę od przerzutki ale najpierw zrób sobie foto jak była zamocowana którędy szła. Jak już będziesz miał odpiętą linkę zobacz na sucho palcami czy da się przerzutką ruszać ręcznie. Sprawdź trzymając linkę/ciągnąc ją lekko czy manetka w ogóle pracuje czy ciągnie linkę i ją popuszcza gdy zmieniamy biegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi