szymon2g Napisano 18 Czerwca 2024 Napisano 18 Czerwca 2024 Cześć, przymierzam sie do zakupu roweru w okolicach 5k zł. Jestem początkującym w świecie rowerów, aczkolwiek wypożyczyłem Tribana z decathlonu i spodobało mi się na gravelu. Przejrzałem już trochę internetu i wydaje się, że Romet Aspre 2 jest rowerem, który oferuje bardzo dużo w porównaniu do konkurencji. Mam na myśli pełna grupe GRX, hamulce hydrauliczne, sztywne osie, widelec karbonowy itp. Pytanie, więc - czy jest cos lepszego w tym budżecie? I co sądzicie o tym rowerze w 2024 roku. Ekspertem nie jestem zatem bardzo prosiłbym o Waszą opinię tutaj. Milego dnia wszystkim Cytuj
marcesco Napisano 18 Czerwca 2024 Napisano 18 Czerwca 2024 Zacznij od tego, że Tribana i Aspre różni tyle, że trudno je porównać jeżeli chodzi o właściwości jedne, osprzęt to z kolei inny temat. Cytuj
szymon2g Napisano 18 Czerwca 2024 Autor Napisano 18 Czerwca 2024 Nie chce porównywać tych rowerów, po prostu chciałem zaznaczyć, że na gravelu jeździłem i raczej jestem zdecydowany na gravela. Teraz pytanie, jaki gravel bedzie najlepszy w tym budzecie. Na oku mam tego Aspre 2, ktory zdaje sie miec najlepszy stosunek jakosci do ceny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi