szymon2g Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Cześć, przymierzam sie do zakupu roweru w okolicach 5k zł. Jestem początkującym w świecie rowerów, aczkolwiek wypożyczyłem Tribana z decathlonu i spodobało mi się na gravelu. Przejrzałem już trochę internetu i wydaje się, że Romet Aspre 2 jest rowerem, który oferuje bardzo dużo w porównaniu do konkurencji. Mam na myśli pełna grupe GRX, hamulce hydrauliczne, sztywne osie, widelec karbonowy itp. Pytanie, więc - czy jest cos lepszego w tym budżecie? I co sądzicie o tym rowerze w 2024 roku. Ekspertem nie jestem zatem bardzo prosiłbym o Waszą opinię tutaj. Milego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Zacznij od tego, że Tribana i Aspre różni tyle, że trudno je porównać jeżeli chodzi o właściwości jedne, osprzęt to z kolei inny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymon2g Napisano 18 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca Nie chce porównywać tych rowerów, po prostu chciałem zaznaczyć, że na gravelu jeździłem i raczej jestem zdecydowany na gravela. Teraz pytanie, jaki gravel bedzie najlepszy w tym budzecie. Na oku mam tego Aspre 2, ktory zdaje sie miec najlepszy stosunek jakosci do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi