Taroonord Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Dzień dobry, niosę się z zamiarem zakupu roweru mam dwa typy https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-ghost-riot-enduro-al-essential-pd39685/?v_Id=218259 https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-ghost-riot-trail-al-essential-pd39691/?v_Id=218264 Trasy głównie lasy ścieżki rowerowe bez żadnego szaleństwa raczej spełnienie zachcianki. Bardzo proszę o podanie plusów i minusów tych modeli. pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca (edytowane) @Taroonord Wiesz ,że te rowery ważą w rejonach 16kg? I słabo się nadaja na scieżki rowerowe? Jak ma być full, to szukaj czegoś ze skokiem w rejonach 100-120 maks. W budżecie na ten moment mieści się decatlon i ich rockrider xc500s - 6999PLN. Edytowane 18 Czerwca przez Enadxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taroonord Napisano 18 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca Dziękuję za odpowiedź, zaskoczyła mnie ale mam pytanie jeżeli chodzi o komponenty, który jest lepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca to są dwa różne rowery o różnym przeznaczeniu. jeżeli ważysz więcej jak 80kg brałbym https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-ghost-riot-enduro-al-essential-pd39685/?v_Id=218259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Ja bym jakieś DH na te ścieżki rowerowe proponował. Skok 200/200 powinien być ok na krawężniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Mocno okazyjne rowery, choć zaskakująco ciężkie (ten trail). To są rowery na leśne ścieżki, takie jak Jeleniowskie Ścieżki, ścieżki w Czarnej Górze, trasy po Pucharze Świata Enduro w Bielsku. Ten model enduro lepszy jak ścieżka oznaczona jest kolorem czarnym, ten trail jak czerwonym, bo na niebieski to już nadmiar szczęścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca 13 godzin temu, NerfMe napisał: Ja bym jakieś DH na te ścieżki rowerowe proponował. Skok 200/200 powinien być ok na krawężniki. Nobi urban DH też poleca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca Obydwa Ghosty są wyposażone sensownie, ale do jazdy po scieżkach rowerowych się nie nadają, bo są ciężkie i mają szerokie, terenowe opony na grubym bieżniku. Trochę pojeździsz tym sprzętem po asfalcie, a potem stwierdzisz, że to zdecydowanie nie to i będziesz go sprzedawał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi