Bociks Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca Cześć pisze z ciekawości bo nie wiem czy to w ogóle jest możliwe, ale chciałbym spróbować sił z rowerem i troszeczkę zrzucić na wadzę. Potrzebuje kupić rower zwykły lub elektryczny dla naprawdę grubej osoby mowa tutaj o wadzę 160-170kg. Nie znam się na rowerach i nie wiem czy jest w ogóle radę dostać tak dobry rower, ale chciałbym się właśnie was poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass Napisano 19 Czerwca Udostępnij Napisano 19 Czerwca (edytowane) W tych pieniądzach nie. W innych (dużo większych) mógłbyś zlecić zbudowanie czegoś w oparciu o doświadczenia z rynku amerykańskiego. Parę lat temu widziałem amerykański film o rowerach dla dużych osób. Może to jest rozwiązanie. A może nie... Oceń ryzyko upadku rowerowego, gdyby w rowerze coś zawiodło. Edytowane 19 Czerwca przez Jendrass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca kalkhoff endeavour xxl jest do 170 kg (jeździec + rower) - czyli 150 na osobę przypada; za około 1050 EUR . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi