xpablo2 Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca chcę kupić jakiegoś fula enduro do 6500 zł ale nie wiem który najlepszy itd. więc chcę zapytać jaki mogę kupić za tą cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca Jedyne co przychodzi mi do głowy w tym budżecie to dartmoor blackbird intro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca Jak wiesz jaki rozmiar Ci pasuje i nie boisz się kupić wysyłkowo z zagranicy to poza Dartmoorem jest taka okazja: https://www.pepper.pl/promocje/rower-gorski-full-mtb-lee-cougan-quest-race-prod-basso-rozm-s-i-m-naped-1x12-hamulce-mt401-1044eur-848805 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpablo2 Napisano 17 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 17 Czerwca Udostępnij Napisano 17 Czerwca Do czego ma być w ogóle ten rower przeznaczony? Jak zamierzasz go użytkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpablo2 Napisano 18 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca no tak na co dzień, w góry na różne trasy, po bike parkach itp. no potrzebuję sporego skoku zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca W tej kasie wszystko włącznie z Dartmoorem to rowery bardziej zabawowe do lasu kolo domu a nie do takiego zastosowania. Albo inaczej po pewnym czasie trzeba w nie inwestować więc warto czasem dołożyć do czegoś z średniej półki. Tym bardziej, że jest sporo promocji obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi