Mastodont Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca Cześć. Co jest odpowiednikiem dla nobby nic w stajni opon maxxis? Na tył wrzucam Recon Race w miejsce Racing Ralph. Co dać na przód? Czy na przód Recon Race też podejdzie? Jeżdżę raczej tylko po suchym, lasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca Ostatnio w szale zakupowym na Amazonie jak rzucili Maxxisy to też się pytałem czy brać Rekon Race na tył i przód czy na przód coś innego i ostatecznie wziąłem 2 x Rekon Race na tył i przód i dodatkowo 1 x Rekon na przód na jakieś bardziej mokre czy wymagające warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastodont Napisano 15 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca Moje sztuki też z tej okazji. W takim razie poszukam jeszcze jednego rekona. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 15 Czerwca Udostępnij Napisano 15 Czerwca A zestaw Ardent/Aspen? Wygląda szybciej niż NN/RR. A przynajmniej w węższych rozmiarach z wszystkich dostępnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberthd79 Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca Od lat byłem fanem NN 2,35 w miękkiej mieszance na przodzie w wyścigach górskich i ścieżkach trailowych. Taki sam poziom bezpieczeństwa zapewnia mi Rekon 2.4 wt 3C Maxx terra, to są dwie opony gdzie głowa jest wolna od nadmiernego myślenia czy przelecę tą sekcję korzeni czy błota, warunek to mleko,dobrze dobrane ciśnienie i można się skupić na pogoni 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi