annamaciej Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca cześć, Szukam roweru do 3500, znalazłam ten model https://evolutionbikes.pl/products/wilier-503x-1 , nie wiem czy jest ok. Proszę o poradę - rower dla kobitki o wzroście 180cm do jazdy po mieście czasami po lesie. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. pozdrawiam Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca (edytowane) To rower górski (MTB) a Ty szukasz crossa Przejrzyj inne tematy [cross 3000 zł] lub podobne. Np: lub podobne tematy. Szukaj promocji np. w Decathlonie np. na to: https://www.decathlon.pl/p/rower-trekkingowy-riverside-920-sram-nx/_/R-p-352473 Edytowane 13 Czerwca przez Jendrass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecietny Napisano 14 Czerwca Udostępnij Napisano 14 Czerwca Jeśli Ci się podoba to jest to super rower na bardzo dobrym osprzęcie, który w warukach jakich opisujesz powinien pozostać sprawny baaaardzo długo. Ten osprzęt to dużo ponadto czego potrzebujesz ale czemu nie? w tej cenie bardzo dobra oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 14 Czerwca Udostępnij Napisano 14 Czerwca Jak ta oferta się zrealizuje, to mega rower jest. Ale nie jest to rower miejski - to rower górski cross country - nie widzę mocowań do błotników (na to akurat są sposoby) anie do bagażnika. Opony są bardziej w teren, ale nie ekstremalne - można, jak się zużyją zmienić na bardziej drogowe. Ogólnie wysoka klasa - rower do lasa. Ale chyba rozmowa po próżnicy bo wszystkie rozmiary są wyprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annamaciej Napisano 14 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca Dzięki wielkie za pomoc. Jednak zdecydowałam się na niego. Na wykonanie przelewu jest 3 dni po zakupie na ich stronie. Wczoraj go zakupiłam i stwierdziłam, że jak nie będzie w porządku to najwyżej nie wykonam przelewu. Właśnie zapłaciłam i czekam na bajka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi