Strl Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca Witam szukam używanego roweru do 2k taki żeby sobie poradził w mieście jak i na polnych drogach. Jakie modele polecacie? wiem że jeden z lepszych może być merida speeder (akurat jest używka na olx w okolicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca Cytat wiem że jeden z lepszych może być merida speeder (akurat jest używka na olx w okolicy). Ale to nic nikomu nie mówi. Rowery mają roczniki, generacje, różne wersje osprzętu Swoją drogą nie wiem jak speeder ma sobie "radzić" poza asflatowymi drogami Cytat Jakie modele polecacie? Takie, które spełniają twoje wymagania, masz je blisko i są w dobrym stanie technicznym. Rynek jest za szeroki żeby rzucać konkretnym modelem. Niestety ale zostaje ci szukanie "na piechotę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strl Napisano 13 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca Cytat Takie, które spełniają twoje wymagania, masz je blisko i są w dobrym stanie technicznym. Rynek jest za szeroki żeby rzucać konkretnym modelem. Niestety ale zostaje ci szukanie "na piechotę" Tak jak w temacie rzuć pare nazw modeli które twoim zdaniem pasują do asflat+ jakis lesne dróżki to będe przynajmniej wiedział czego szukać i co sie opłaca w tych pieniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi