MariooMJ Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca (edytowane) Witam mam Kellys thorx 30 obecnie amor SUNTOUR XCR RLR Air podczas zwykłej jazdy po lesie prawie wcale nie pracuje mimo odpowiedniego ciśnienia, jak uderzę w korzeń albo krawężnik to zadziała szukam chce zmienić na coś mega wygodnego do 3k co podczas jazdy pracuje, rower używany rekreacyjnie, moja waga 70kg Edytowane 12 Czerwca przez MariooMJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca Jaki typ osi, sterówki, skok, rozmiar koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca To mój typ https://www.centrumrowerowe.pl/amortyzator-rowerowy-fox-racing-shox-36-performance-series-pd26534/ sam mam wersję performance elite z grip 2, ale miałem grip i mam wrażenie, że grip był czulszy, choć nie tak dobry na dużych wertepach. 36 jest sztywny, to dodaje czułości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariooMJ Napisano 12 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca SR SUNTOUR XCR RLR Air (27.5), 120mm, air / Remote Speed Lockout/15Q-Loc thru axle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca Ooops, nie wiedziałem, że 27,5 ale model jest ok, tylko trzeba znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca A po co 36 Pike / Lyrik ultimate z chargerem 2.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca (edytowane) Proszę bardzo https://www.bike-discount.de/de/rockshox-lyrik-ultimate-charger-3-rc2-27-5-debonair-tapered-boost-1 charger 3 niby mniej czuły, ale córka ma i wiem, że działa. Edytowane 12 Czerwca przez Wojcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca No to jeszcze adapter piasty potrzebny bo fabrycznie oś 15x100 oraz być może stery. Niemniej komfort i rockshox to nie idzie w parze. W tych pieniądzach, ze względu na mało chodliwe koło 27.5, znalazłbyś nawet nowego foxa 34 factory na gripie 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariooMJ Napisano 13 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca Witam a te amortyzatory na allegro są oryginalne? Bo w sklepach rowerowych rock shox pike ultimate 3700zł a na allegro 2100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca Zamiast płacić prawie wartośc roweru za amora, weź chłopie kup używkę za 1200zł i będziesz się cieszył. Pike to dobra droga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca Zdarzają się mega-okazje na takie graty a potem janusze biznesu zasypują tym alegro i inne platformy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariooMJ Napisano 14 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca Brać tego ? Rocznik chyba 2021 https://allegro.pl/oferta/rock-shox-pike-ultimate-rc2-27-5-130mm-boost-15760930630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 14 Czerwca Udostępnij Napisano 14 Czerwca tańsze i nowsze ze wspomnianego bike-discount.. Na 27.5 pike i liryk mają dobre ceny biorąc pod uwagę że to aktualne modele (Charger 3). https://www.bike-discount.de/en/rockshox-pike-ultimate-charger-3-rc2-27-5-debonair-tapered-boost Chyba że koniecznie chcesz kupić w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 14 Czerwca Udostępnij Napisano 14 Czerwca RS właśnie pokazał Chargera 3.1, więc widelce z C3 pewnie potanieją. BTW w nowym tłumiku HSC będzie chyba jeszcze bardziej dławić widelec przy szybkich strzałach niż w C3, może poprawią to w C4:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi