gierallegro Napisano 12 Czerwca Udostępnij Napisano 12 Czerwca Miałem okazję przymierzyć shimano rc7. I mam pytanie czy buty się coś na szerokość rozciągają ? Bo lewy wydawał mi się wąski. Wiem też że ten model występuje w wersji poszerzonej ale nie wiem na ile to jest szersze. Obawiam się że może być za szerokie. Wersji szerokiej nie ma w pl ale można zamówić np z niemiec gdzie problem i koszta już będą z ewentualną odsyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca Podejrzewam , że 702 maja tak samo jak 902. W 902 różnica na szerokość między zwykłą wersją a wide jest niewielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gierallegro Napisano 14 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca To mówisz że brać szerokie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 16 Czerwca Udostępnij Napisano 16 Czerwca Jak normalne lekko cisną to TAK - brać wersję "wide". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi