pokemon Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca Cześć Mam rower Marin Bobcat Trial 4 i planuję przejść na tubeless. Jaką mam dobrać szerokość taśmy? W opisie jest napisane że obręcz jest 25mm inner. Drugie pytanie. Czy opona w rozmiarze 700 wejdzie na obręcz 29 cali? Powiedzmy 700 i szerokość opony 45? Dziękuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca Opony 29" montowane są na takiej samej średnicy obręczy jak 28", 700c czy jakkolwiek inaczej zwane. ETRTO 622. Ja w obręczy wewn. 27mm stosowałem z powodzeniem Gorilla Tape 25mm, polecam. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 12 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi