Sebek2024 Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca Mam problem ... rower Hibike silnik, bateria,wyświetlacz Yamaha... po 10 sekundach silnik się wyłącza- a w trakcie jazdy wyświetlacz nie pokazuje kilometrów i miga total km. Reset poprzez wylaczenie baterii nie działa... czy problemem może być zepsuty czujnik prędkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 11 Czerwca Udostępnij Napisano 11 Czerwca bratanek miał podobną sytuację w hulajnodze i w tym przypadku bateria była do wymiany ale u ciebie może być inna przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek2024 Napisano 13 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca Bateria sie ładuje i wyświetlacz nie pokazuje żeby się rozładowała. Ciekawe jaka to przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca (edytowane) Czujnik obrotu koła który też mierzy prędkość. Miałem ponad rok temu Haibike-a na serwisie i sytuacja była podobna. Około 150 złotych czujnik z robocizną. Edytowane 13 Czerwca przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek2024 Napisano 13 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca Dzięki👍...właśnie tak myślałem że to może być uszkodzony czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWie Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca Zanim zabierzesz się za wymianę czujnika spróbuj trochę przestawić magnes czujnika . Niewielkie przesunięcie też daje takie objawy - musi być ustawiony idealnie naprzeciw okrągłej części czujnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek2024 Napisano 13 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca Masz na myśli ten magnes montowany na szpryche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWie Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca Tak. Jak mi się przesunął minimalnie po kontakcie z jakąś gałęzią to czujnik prędkości przestał działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi