timharvey Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca Witam, chcę sobie kupić rower MTB na pierwsze kilka dni. Mam 187 cm wzrostu i ważę 87 kg. Budżet 1700 zł. Chcę usłyszeć wasze sugestie, ponieważ nie mam dużego doświadczenia, a nie chcę wydawać za dużo czasu i pieniędzy na ten wybór. Dziękować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca Na kilka dni za te pieniądze rower wypożyczysz i to bardzo dobry. Do czego ma on służyć? Jak do jazdy szlakami górskimi albo w bikeparku, to 1700 PLN to bardzo mało (moim zdaniem za mało). Jak do wycieczki szutrówką po lesie to może niekoniecznie górski, ale jeśli, to jak kupisz coś takiego to ci jeszcze starczy na kask ale to cała masa kompromisów i brak ścieżki rozwoju - taki rower dla osoby, która raz do roku bierze rower na urlop i wykonuje kilka wycieczek nie po górach. To dziwne pytanie "rower na pierwsze kilka dni". Oczywiście alternatywą są rowery używane, które po kilku dniach możesz sprzedać, ale bez wiedzy i doświadczenia to te kilka dni możesz spędzić na naprawach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi