Miro1970 Napisano 9 Czerwca Udostępnij Napisano 9 Czerwca Jak w temacie. Zaryzykować? Czy dętka będzie minimalnie za mała i okaże się za słaba? Dodam, że to dętka Conti light, a realna szerokość opony wg testów ma 47-48 mm. Dla jasności, wg innego systemu ta dętka obsługuje szerokość 1.25-1.75 cala, a opona 1 9. Wiem, że te systemy nie są zupełnie spójne, czasem się rozjeżdżają o parę mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca Zakładaj na spokojnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca O wiele mniejsze zakładałem i zero sensacji (nic nie wybuchło/ strzeliło) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca też zdarzyło mi się założyć sporo węższe dętki do szerszej opony i wszystko grało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi