Technik15 Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca Witam zmieniam opony na tubelessy i mam juz wybrane wszystkie komponenty lecz dowiedziałem się że nie każda obręcz nadaje się do opon bezdętkowych aczkolwiek ludzie podobno i takie obręcze przerabiali pod bezdętki i tu przychodze z zapytaniem czy moja obręcz Kross aluminium 622x19 nada sie do takiej konwersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 9 Czerwca Udostępnij Napisano 9 Czerwca Obręcze albo są połączone szczelnie albo jak zawinięte w kółko tory od dziecięcej kolejki ( na dwóch drucikach łączących. ( czyli insertach, albo jednym insercie) taka obręcz nie tylko potrafi przepuszczać na łączeniu powietrze, ale nawet prześwituje światło. Także od takiego testu bym zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 9 Czerwca Udostępnij Napisano 9 Czerwca W tych kołach nie spodziewam się spawania. Więc raczej nie będą się nadawać pod mleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik15 Napisano 9 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 9 godzin temu, itr napisał: Obręcze albo są połączone szczelnie albo jak zawinięte w kółko tory od dziecięcej kolejki ( na dwóch drucikach łączących. ( czyli insertach, albo jednym insercie) taka obręcz nie tylko potrafi przepuszczać na łączeniu powietrze, ale nawet prześwituje światło. Także od takiego testu bym zaczął. Czytałem też coś o posiadaniu rantu j z tego co sprawdziłem moje niby mają coś takiego a pp czym jeszce patrząc od środka mógłbym to poznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik15 Napisano 9 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 9 godzin temu, itr napisał: Obręcze albo są połączone szczelnie albo jak zawinięte w kółko tory od dziecięcej kolejki ( na dwóch drucikach łączących. ( czyli insertach, albo jednym insercie) taka obręcz nie tylko potrafi przepuszczać na łączeniu powietrze, ale nawet prześwituje światło. Także od takiego testu bym zaczął. Bo tak na dobrą sprawę to czego to będzie kwestią jeszce w takiej obręczy jak będzie zaklejona taśmą i wtedy mleko,pytam się bo nie wiem jak te do tubelessow wyglądają Obręcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi