Wojcio Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca Dziś odwiedziliśmy Kluszkowce, gdzie trwa festiwal JoyRide. Masa świetnych riderów, skaczą, pędzą, ścigają się. Niesamowite dzieciaki, nawet ośmiolatki na fullach. Można też popatrzeć na ciekawe sprzęty. Dziś rozgrywane były zawody enduro. Jutro DH. Niestety na trasie sporo upadków. Jak objeżdżałem trasy dwa tygodnie temu i nie zdecydowałem się na start - nie mój poziom. Rozmawialiśmy z Mattem Jonasem, który przecież startował w tym roku w Hardline i przeskoczył tam river gap, i twierdził, że trasa jest trudna i śliska nawet dla niego. Dziewczyny zrobiły sobie z nim zdjęcie. Na festiwalu są też targi i testy sprzętu. Bardzo dużo ciekawych fantów. Widziałem coś, co oficjalnie nie istnieje, dystrybutor marki rowerów się trochę speszył, że dostrzegłem i musiałem obiecać, że nic nie powiem. Ja kupiłem sobie tylko gripy ODI pod kolor ramy i szampon do mycia roweru. Jak kto dobry w enduro, dh czy slopestyle, to pewnie zna tę imprezę. Jak ktoś z innej bajki, to można jeszcze jutro wpaść do Kluszkowców popatrzeć . Uwaga, spore kolejki do wyciągu, ale górka mała, można podejść. My byliśmy bez rowerów, głównie zobaczyć jak lepsi dają sobie radę na tych trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca @Wojcio...nowe elektryczne Shimano ala AXS ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 9 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca Nie, tylko lekki upgrade znanego produktu, poza tym zapowiedzi tego już były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 9 Czerwca Udostępnij Napisano 9 Czerwca Sporo upadków to tam nie nowina. Nawet najlepsi się tam czasem nie raz wykładali albo jazda "jak na hulajnodze" a same trasy są naprawdę fest wymagające i to jest największy problem dla mnie tej miejscówki. Bardzo brakuje tam miejsca na rozwój tak by ktoś kto nie ma zamiaru walczyć o życie chciał przyjechać poza taką imprezą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 9 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca Zielona trasa jest bardzo miła, potem zaczynają się schody. Są jednak tacy, co reto szukają. Do tego słaby wyciąg z niewygodnym wożeniem rowerów. Ale widok z góry piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzypi_mi_siodelko Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Tam co roku jest sporo upadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi