Paul13 Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca Witam Chciałem wymienić hamulce szczękowe 105 na dura Ace tylko jest jedno ale. Jaka jest różnica między dura Ace 9100 a 9200? Bo cenowo 9200 kosztują 400 zł a 9100 kosztują prawie 900zl. Dlaczego taka różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca Cytat Dlaczego taka różnica? Marketing, nowsze to droższe Budowa taka sama, waga taka sama, design taki sam, reszty się domyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul13 Napisano 7 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 9100 są nowsze niż 9200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca No z numeracją japońskich producentów nie wygrasz (zobacz sobie nazwy sprzętów audio od Sony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clavdivs Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca 15 godzin temu, Paul13 napisał: Witam Chciałem wymienić hamulce szczękowe 105 na dura Ace tylko jest jedno ale. Jaka jest różnica między dura Ace 9100 a 9200? Bo cenowo 9200 kosztują 400 zł a 9100 kosztują prawie 900zl. Dlaczego taka różnica? 400zł za komplet? Sprawdziłeś dobrze cenę? Ja się nie spotkałem z taka różnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul13 Napisano 8 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca (edytowane) Nie za komplet tylko za jedną sztuke. Na centrum rowerowym można zobaczyc Edytowane 8 Czerwca przez Paul13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca Zakładam że robiłeś badanie interntu - i co Ci wyszło - jakie są benefity względem ultegry czy 105 poza (jak domyślam się) niższą masą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca (edytowane) Napis "Dura-Ace" i lans na coffee ride'ach. Edytowane 8 Czerwca przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarotrek Napisano 12 Lipca Udostępnij Napisano 12 Lipca Podepnę się z pytaniem. Kupiłem klocki z szufladkami R55C3 i teraz włożyłem tam klocki do karbonu Swiss Stop. Z tyłu ten języczk szufladki jest na dół, a z przodu do góry? Czy tak ma być czy coś źle zrobiłem...kierunek montażu klockow zachowany i nie widzę tego aby można to zamontować inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi