mirfak Napisano 7 Czerwca 2024 Napisano 7 Czerwca 2024 Szanowni, w sumie nie wiedziałem gdzie napisać tego posta. Wiąże się on z treningiem, więc próbuje tutaj. Jak robię trening w Zwif, którego mam sparowanego z kontem Garmin, to wszystko ładnie się importuje do Garmin Connect jednakże nie ma postępu w „wyzwaniach”, np. nie dodaje mi kilometrów. Czy to jest normalne, czy to kwestia ustawienia? Jeśli tak, to proszę o pomoc. Czy zaimportowane aktywności ze Zwifta są brane pod uwagę w ogólnej statystyce (np. FTP, pułap tlenowy)? Z gory dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj
player123 Napisano 7 Czerwca 2024 Napisano 7 Czerwca 2024 JA tam nigdy nei importuje ze Zwifta, a robie to rownolegle, Zwift sam sobie zaciaga co mu tam potrzeba, a dane do Garmina mam z licznika cyz zegarka.... jedyne co musze zrobic to usunac dubla ze Stravy Cytuj
player123 Napisano 7 Czerwca 2024 Napisano 7 Czerwca 2024 Generalnie ze Zwifta interesuje mnie tylko "gra" 😉 glownie treningi i plany.... oraz live data, mowiace o tym czy robie jak trzeba Cytuj
mirfak Napisano 7 Czerwca 2024 Autor Napisano 7 Czerwca 2024 Mnie dokładnie o to samo chodzi. Zaczynam dopiero z sensownymi treningami, więc wszystko mnie ciekawi;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi