cursarius Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca Cześć, mam problem z prawidłowym wgraniem trasy maratonu do tej nawigacji. Pobieram plik od organizatora bezpośrednio przez RWG. Potem poprzez kabel do urządzenia i w podglądzie mapy już na urządzeniu widzę tylko 236 km z ponad 500. Co jest nie tak? Dodam że zegarek bez problemu widzi całą mapę, więc wykluczam uszkodzenie pliku. Wcześnie jechałem już maraton na tej nawigacji i widziała całą mapę, tj około 446 km. Zeruje licznik Etrexa przed przeglądem mapy, ale to nic nie pomaga. Jakieś sugestie mile widziane🙂 Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 7 Czerwca Udostępnij Napisano 7 Czerwca Podziel plik GPX na dwie/trzy części. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cursarius Napisano 7 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca Pomogło, wcześniej już kombinowałem i dzieliłem na dwa fragmenty ale dalej coś tam ucinało. Aż nie chce mi się wierzyć, że Etrex nie daje rady. Za dużo waypointów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca Tak jest. Powyżej pewnej liczby ucina. Ja mam akurat Garmina Dakote i też tak się dzieje gdy ślad jest za "tłusty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca BaseCamp teoretycznie chyba ma opcję obórbki takiej trasy i redukcji punktów ale: 1) nie wiem czy możesz tę trasę zmodyfikować ze względów regulaminowych; 2) nie wiem czy BC jest w ogóle do ogarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Proste Garminy mają ograniczenie do 10000 punktów, BaseCamp ma opcję filtrowania/redukcji i ta działa dość dobrze, na tej trasie miałem momenty, że ślad szedł obok drogi, ale zakręty się zgadzały i całą miałem w jednym pliku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi