cursarius Napisano 7 Czerwca 2024 Napisano 7 Czerwca 2024 Cześć, mam problem z prawidłowym wgraniem trasy maratonu do tej nawigacji. Pobieram plik od organizatora bezpośrednio przez RWG. Potem poprzez kabel do urządzenia i w podglądzie mapy już na urządzeniu widzę tylko 236 km z ponad 500. Co jest nie tak? Dodam że zegarek bez problemu widzi całą mapę, więc wykluczam uszkodzenie pliku. Wcześnie jechałem już maraton na tej nawigacji i widziała całą mapę, tj około 446 km. Zeruje licznik Etrexa przed przeglądem mapy, ale to nic nie pomaga. Jakieś sugestie mile widziane🙂 Help! Cytuj
cursarius Napisano 7 Czerwca 2024 Autor Napisano 7 Czerwca 2024 Pomogło, wcześniej już kombinowałem i dzieliłem na dwa fragmenty ale dalej coś tam ucinało. Aż nie chce mi się wierzyć, że Etrex nie daje rady. Za dużo waypointów? Cytuj
no1 Napisano 8 Czerwca 2024 Napisano 8 Czerwca 2024 Tak jest. Powyżej pewnej liczby ucina. Ja mam akurat Garmina Dakote i też tak się dzieje gdy ślad jest za "tłusty". Cytuj
spidelli Napisano 18 Czerwca 2024 Napisano 18 Czerwca 2024 BaseCamp teoretycznie chyba ma opcję obórbki takiej trasy i redukcji punktów ale: 1) nie wiem czy możesz tę trasę zmodyfikować ze względów regulaminowych; 2) nie wiem czy BC jest w ogóle do ogarnięcia Cytuj
wojtasin Napisano 18 Czerwca 2024 Napisano 18 Czerwca 2024 Proste Garminy mają ograniczenie do 10000 punktów, BaseCamp ma opcję filtrowania/redukcji i ta działa dość dobrze, na tej trasie miałem momenty, że ślad szedł obok drogi, ale zakręty się zgadzały i całą miałem w jednym pliku. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi