seleukos Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca (edytowane) Witam Szukam roweru w budżecie do około 6000 zł. W tej chwili użytkuje już bardzo leciwego Unibike Xenona, z ktorego co do zasady jestem zadowolony. Jednak z uwagi na bardzo duży przebieg i ogólne zużycie sprzętu, zastanawiam się nad nowym "rumakiem". Co do wymagań... Preferuje 2 blaty z przodu (1 nie sprawdza się w górach), amortyzator z przodu nie jest konieczny, sporo możliwości mocowania pod bagażnik, bidony, błotniki itp, preferowane sztywne osie, prosta kierownica (nie przepadam za barankiem). W pierwszej kolejności myślałem nad kupnem nowego Unibike Xenona, jednak jestem otwarty na wszelkie propozycje i sugestie. Edytowane 6 Czerwca przez seleukos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Cube Nulane Pro - wszystko ma co chcesz, prosta kierownica, napęd 2x10 Shimano GRX, sztywne osie, sztywny widelec z karbonu, opony fabrycznie są 40 mm ale wchodzą 42-45 mm. Są wersje EQ czy jakoś tak z błotnikami, bagażnikami, światłem zintegrowanym. W Polsce są dość drogie nie wiadomo czemu, lepiej kupić w Niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cincin27 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Giant Roam 1/0, nowy Trek FX 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi