Peliszek Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Cześć , znalazłem tam rower który mnie interesuje , ponieważ to prawie 30 k a ja do sklepu mam prawie 500 km to wizyta odpada . Sklep nazywa się fil bike i jest z Rzeszowa . Sprzedają pod adresem szosowe.pl , czy ktoś miał doświadczenie z tym sklepem ? Czy ktoś kupował rower poprzez ich stronę ? Czy jest ktoś z Rzeszowa i ma doświadczenie z tym sklepem ? Interesuje mnie ten rower: https://szosowe.pl/pl/products/rower-specialized-s-works-stumpjumper-ltd-t-type-6371.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildix Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Jak się kupuje motocykl w takich pieniądzach to się jedzie na drugi koniec polski na oględziny, więc w czym masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca Albo samochód 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi