chopmaz Napisano 5 Czerwca 2024 Napisano 5 Czerwca 2024 Szukam pulsometru na ramię, z dość długim czasem pracy baterii. Do sparowania z Garminem. Zastanawiam się między Magene H803, ale ma dość słabe oceny lub Polarem verity sense. Ten drugi wydaje się najlepszy z tych co widziałem, ale kosztuje też niemało. Możecie polecić coś jeszcze? Cytuj
pecio Napisano 5 Czerwca 2024 Napisano 5 Czerwca 2024 Daruj sobie te wynalazki z optycznym pomiarem. Chcesz dokładnie i bez przekłamań...kup pasek na klatę np. POLARA H10, Garmina, Magene itp. Cytuj
chopmaz Napisano 5 Czerwca 2024 Autor Napisano 5 Czerwca 2024 Mam na klatę, chcę na ramię. Inaczej nie zakładałbym tematu Cytuj
pecio Napisano 5 Czerwca 2024 Napisano 5 Czerwca 2024 To z tych dwóch co podałeś jeden jedyny coś wart to Polar. 1 Cytuj
nossy Napisano 5 Czerwca 2024 Napisano 5 Czerwca 2024 No to Polar, wahoo...albo zabawa z whoopem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi