chopmaz Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Szukam pulsometru na ramię, z dość długim czasem pracy baterii. Do sparowania z Garminem. Zastanawiam się między Magene H803, ale ma dość słabe oceny lub Polarem verity sense. Ten drugi wydaje się najlepszy z tych co widziałem, ale kosztuje też niemało. Możecie polecić coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Daruj sobie te wynalazki z optycznym pomiarem. Chcesz dokładnie i bez przekłamań...kup pasek na klatę np. POLARA H10, Garmina, Magene itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 5 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca Mam na klatę, chcę na ramię. Inaczej nie zakładałbym tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca To z tych dwóch co podałeś jeden jedyny coś wart to Polar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca No to Polar, wahoo...albo zabawa z whoopem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 7 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca Dzięki panowie, zamówiłem Polara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi