limagraf Napisano 5 Czerwca 2024 Napisano 5 Czerwca 2024 Witam serdecznie, Proszę o opinie na temat roweru Carrera TDF, czy warto w cenie do 800zł. Pozdrawiam Cytuj
Greg1 Napisano 5 Czerwca 2024 Napisano 5 Czerwca 2024 Jaki tam jest napęd? Chyba Tourney 2x7, wiesz czy jest kaseta czy wolnobieg? Zresztą nawet jeśli wolnobieg to też da się jeździć - miałem napęd 2x7 Tourney na wolnobiegu w Tribanie 100 i jeździłem wygodnie naprawdę długie wycieczki a tu jest lepiej niż w Tribanie bo są klamkomanetki. Za 800 zł można wziąć jako rower na początek albo żeby nie było strach zostawić pod sklepem 1 Cytuj
nossy Napisano 5 Czerwca 2024 Napisano 5 Czerwca 2024 Chyba wolałbym poszukać Treka Alpha na sorze albo starej tiagrze. Ten na tiagrze będzie jeździć, hamować, płynnie zmieniać biegi. 1 Cytuj
limagraf Napisano 8 Czerwca 2024 Autor Napisano 8 Czerwca 2024 W dniu 5.06.2024 o 20:43, Greg1 napisał: Jaki tam jest napęd? Chyba Tourney 2x7, wiesz czy jest kaseta czy wolnobieg? Zresztą nawet jeśli wolnobieg to też da się jeździć - miałem napęd 2x7 Tourney na wolnobiegu w Tribanie 100 i jeździłem wygodnie naprawdę długie wycieczki a tu jest lepiej niż w Tribanie bo są klamkomanetki. Za 800 zł można wziąć jako rower na początek albo żeby nie było strach zostawić pod sklepem Witam i dziękuję, Mam Trek SL1200 po przejsciach i zastanawiam się czy da radę przerzucić osprzęt na Carrera? Jak myslisz? Pozdr Cytuj
Greg1 Napisano 8 Czerwca 2024 Napisano 8 Czerwca 2024 A jaki tam jest osprzęt? Widzę tylko korbę na kwadrat 3xx 1 Cytuj
limagraf Napisano 10 Czerwca 2024 Autor Napisano 10 Czerwca 2024 W dniu 5.06.2024 o 20:43, Greg1 napisał: Jaki tam jest napęd? Chyba Tourney 2x7, wiesz czy jest kaseta czy wolnobieg? Zresztą nawet jeśli wolnobieg to też da się jeździć - miałem napęd 2x7 Tourney na wolnobiegu w Tribanie 100 i jeździłem wygodnie naprawdę długie wycieczki a tu jest lepiej niż w Tribanie bo są klamkomanetki. Za 800 zł można wziąć jako rower na początek albo żeby nie było strach zostawić pod sklepem Hej, Ten mój Trek ma taki osprzęt jak na zdjęciu... Cytuj
Greg1 Napisano 10 Czerwca 2024 Napisano 10 Czerwca 2024 Stara 105-tka, kaseta wygląda na nadającą się do wymiany. Zresztą generalnie wygląda na dość zaniedbany Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi