limagraf Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Witam serdecznie, Proszę o opinie na temat roweru Carrera TDF, czy warto w cenie do 800zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Jaki tam jest napęd? Chyba Tourney 2x7, wiesz czy jest kaseta czy wolnobieg? Zresztą nawet jeśli wolnobieg to też da się jeździć - miałem napęd 2x7 Tourney na wolnobiegu w Tribanie 100 i jeździłem wygodnie naprawdę długie wycieczki a tu jest lepiej niż w Tribanie bo są klamkomanetki. Za 800 zł można wziąć jako rower na początek albo żeby nie było strach zostawić pod sklepem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Chyba wolałbym poszukać Treka Alpha na sorze albo starej tiagrze. Ten na tiagrze będzie jeździć, hamować, płynnie zmieniać biegi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limagraf Napisano 8 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca W dniu 5.06.2024 o 20:43, Greg1 napisał: Jaki tam jest napęd? Chyba Tourney 2x7, wiesz czy jest kaseta czy wolnobieg? Zresztą nawet jeśli wolnobieg to też da się jeździć - miałem napęd 2x7 Tourney na wolnobiegu w Tribanie 100 i jeździłem wygodnie naprawdę długie wycieczki a tu jest lepiej niż w Tribanie bo są klamkomanetki. Za 800 zł można wziąć jako rower na początek albo żeby nie było strach zostawić pod sklepem Witam i dziękuję, Mam Trek SL1200 po przejsciach i zastanawiam się czy da radę przerzucić osprzęt na Carrera? Jak myslisz? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 8 Czerwca Udostępnij Napisano 8 Czerwca A jaki tam jest osprzęt? Widzę tylko korbę na kwadrat 3xx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limagraf Napisano 10 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca W dniu 5.06.2024 o 20:43, Greg1 napisał: Jaki tam jest napęd? Chyba Tourney 2x7, wiesz czy jest kaseta czy wolnobieg? Zresztą nawet jeśli wolnobieg to też da się jeździć - miałem napęd 2x7 Tourney na wolnobiegu w Tribanie 100 i jeździłem wygodnie naprawdę długie wycieczki a tu jest lepiej niż w Tribanie bo są klamkomanetki. Za 800 zł można wziąć jako rower na początek albo żeby nie było strach zostawić pod sklepem Hej, Ten mój Trek ma taki osprzęt jak na zdjęciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca Stara 105-tka, kaseta wygląda na nadającą się do wymiany. Zresztą generalnie wygląda na dość zaniedbany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi