Tonekrk Napisano 4 Czerwca Udostępnij Napisano 4 Czerwca Dzień dobry, kupiłem nową klamkę Shimano mt501, w celu zastąpienia nią mt200. Zanim zamontowałem klamkę na kierownicę i odpowietrzyłem, mocno nacisnąłem klamkę i miałem wrażenie jakby coś w niej przeskoczyło. Przy montażu zauważyłem że z klamki wystaje coś w rodzaju sprężynki i wepchnąłem ją do środka. Po zamontowaniu zauważyłem że klamka ma luzy- dźwignia działa ale jest dość mocno odstająca oraz chodzi w zarówno stronę kierownicy (normalne hamowanie) jak i w drugą(mało ale chodzi). Oraz śrubka mechanizmu servo wave w ogóle się nie rusza, jest cały czas maksymalnie wysunięta. Jak da się ten problem rozwiązać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 4 Czerwca Udostępnij Napisano 4 Czerwca To że klamka rusza się w dwie strony jest normalne. Ze śrubką od Servo Wave nie rozumiem o co chodzi. Która to śruba? Nie kojarzę, żeby coś takiego w ogóle istniało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonekrk Napisano 4 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca Przepraszam nie wiedziałem jak to określić, załączam zdjęcie o który element mi chodzi. Z tego co wiem w „stanie spoczynku” powinien być na drugim końcu otworu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 19 Lipca Root Admin Udostępnij Napisano 19 Lipca Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi