roberthd79 Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca Czyli ważą normalnie 🙂 można powiedzieć że masz masę jak z dętką teraz. Skończyły się promki na Amazonie, zostały tylko High Roller po 75zl które są jak kotwica, ale jak ktoś jeździ tylko w dół to się nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 10 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca (edytowane) @roberthd79 race king - race sport mnie rozpieścił. Teraz mam spaczone postrzeganie masy i 800 gramów to tak mało "normalnie". P.S. obecnie mam dętki tpu 56 gramów sztuka, tak więc opony komplet race king + dętki, to nadal 400 gramów mniej niż rekon race... Edytowane 10 Czerwca przez Enadxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roberthd79 Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca Dętka 56gr,hmmm wsadziłeś w oponę dziecięce baloniki do robienia zwierzątek? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 10 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca Tak. Dodatkowo najpierw były różowe, póżniej fioletowe, teraz zielone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca Też patrzyłem na te Race , ale jednak wygrała waga. Kupiłem Spotted Caty w wersji 485 g , zobaczymy co to warte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 10 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca (edytowane) Wracając do dyskusji z początku wątku. Aby mieć opory toczenia i trakcję w terenie zbliżone do race king - black chili. Oraz masę dużo mniejszą niż 800 gramów, jaka niestety jest w rekon - race. Jednak aby opona, gdy rower robi za napęd do przyczepki i na twardym nie zużywała się w oczach to: 1)Należy wydac conajmniej ok 200 zł na: - mezcal grafen 2)Lub opcja tańsza: -race king, nie w mieszance black chili a np. performance. 3)Jack Rabbit 2 eps -Jak się ma trakcja / opory cst jack rabbit eps , w porównaniu do race king- black chili. Bo cena cst jack rabbit 2 wydaje się spoko. 4) przestać kombinowac i zamontować te rekon race (w końcu były prawie jak za darmo) ? Dziękuję. Edytowane 10 Czerwca przez Enadxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca (edytowane) Nie marudź tylko zakładaj to co masz. No chyba że chcesz drogie super lekkie opony i szybko zużywające się to trzeba było brać Race King w wersji Race Sport które bywają krzywe i z biciem, lub trochę tańszą i jeszcze lepiej toczącą się oponę od Conti RK, Vredestein Spotedcat lub Jack Rabbit. Edytowane 10 Czerwca przez leejoonidas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 10 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca @leejoonidas jack rabbit się lżej toczy od race king black chili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 10 Czerwca Udostępnij Napisano 10 Czerwca (edytowane) Nie, Vredestein lżej się toczy od Race K. Jack R. dopisałem jako opcję zakupu lekkiej i szybkiej opony. Edytowane 10 Czerwca przez leejoonidas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi