kvamilix Napisano 3 Czerwca 2024 Napisano 3 Czerwca 2024 Posiadam rower MTB GHOST KATO ESSENTIAL 29, kupiony jako używany, lecz w bardzo dobrej formie. Chciałbym przerobić go tak, bym mógł na nim skakać duże hopki oraz jeździć na bardziej wymagających trasach, nie martwiąc się, że rozpadnie się lub będzie się na nim gorzej jeździło. Mam do dyspozycji około 1500 złotych . Co można by zdziałać? Myślałem szczególnie nad zmianą amortyzatora, ponieważ mój aktualny nie nadaje się do takiej jazdy freeridowej. Z góry dziękuję. ma te same specyfikacje co ten sklepowy:https://sklepmartes.pl/rower-mtb-kato-essential-29-al-u-93ka107-ghost?gad_source=1 Cytuj
MikeSkywalker Napisano 3 Czerwca 2024 Napisano 3 Czerwca 2024 Nic z tego, ta rama nie nadaje się do takich zastosowań. 1500zł już masz, reszta ze sprzedaży Ghosta, i powoli się nazbiera kupka. Cytuj
kvamilix Napisano 3 Czerwca 2024 Autor Napisano 3 Czerwca 2024 Czy nie można po prostu spróbować zmienić ramę? Cytuj
Mod Team sznib Napisano 3 Czerwca 2024 Mod Team Napisano 3 Czerwca 2024 Nie. Ten rower jest na podstawowym osprzęcie. Nawet w XC to się za bardzo nie spisze, a jak poskaczesz trochę na hopkach (nawet małych) to się szybko zacznie sypać. Sprzedaj i zbieraj na np. Horneta od Dartmoora. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi