kvamilix Napisano 3 Czerwca Udostępnij Napisano 3 Czerwca Posiadam rower MTB GHOST KATO ESSENTIAL 29, kupiony jako używany, lecz w bardzo dobrej formie. Chciałbym przerobić go tak, bym mógł na nim skakać duże hopki oraz jeździć na bardziej wymagających trasach, nie martwiąc się, że rozpadnie się lub będzie się na nim gorzej jeździło. Mam do dyspozycji około 1500 złotych . Co można by zdziałać? Myślałem szczególnie nad zmianą amortyzatora, ponieważ mój aktualny nie nadaje się do takiej jazdy freeridowej. Z góry dziękuję. ma te same specyfikacje co ten sklepowy:https://sklepmartes.pl/rower-mtb-kato-essential-29-al-u-93ka107-ghost?gad_source=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Czerwca Udostępnij Napisano 3 Czerwca Nic z tego, ta rama nie nadaje się do takich zastosowań. 1500zł już masz, reszta ze sprzedaży Ghosta, i powoli się nazbiera kupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kvamilix Napisano 3 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca Czy nie można po prostu spróbować zmienić ramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Czerwca Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca Nie. Ten rower jest na podstawowym osprzęcie. Nawet w XC to się za bardzo nie spisze, a jak poskaczesz trochę na hopkach (nawet małych) to się szybko zacznie sypać. Sprzedaj i zbieraj na np. Horneta od Dartmoora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kvamilix Napisano 3 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi