tomek3232 Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Witam, potrzebuje dorady w doborze roweru dla siebie. Poszukuje roweru którym raczej głównie będę się poruszał w większości po asfalcie natomiast chciałbym aby nie były mu straszne gorsze drogi szutrowe czy bardziej piaszczyste (bliżej jakiś jezior itp) Do tej pory głównie rozważałem rowery crossowe natomiast mam obawy że może być nieco za wolny i stąd pomysł na rower typu fitness. Mój wzrost to 172 (+ buty ) Cena 2000 nie jest sztywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Rower gravel fitness 28 KANDS Pure Acera 49 cm niebieski - 11855-RO - 14415972092 - Allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek3232 Napisano 3 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca (edytowane) Dość mocno zastanawiam się na tym Kands Pure Acera natomiast co mi w nim najbardziej przeszkadza to brak otworów na ewentualny montaż błotników oraz brak amortyzatora. Na rynku nie znalazłem innych rowerów fitness z amortyzatorem w "przystępnej" cenie. Z wersji budżetowej zastanawiam się jeszcze na Crossem Kands Canavaro w wersji 2024 https://kands.pl/rower/28-kands-canavaro-hydr-meski-2024/ Ewentualnie z rowerów które mi wpadły w oko to Unibake Flash 2024 oraz Crossfire 2024, natomiast tutaj poza ceną zastanawiają mnie przełożenia tych rowerów czy nie będą to rowery znacznie wolniejsze od np. Kands Pure Acera. Edytowane 3 Czerwca przez tomek3232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur85 Napisano 4 Czerwca Udostępnij Napisano 4 Czerwca (edytowane) Cytat Na rynku nie znalazłem innych rowerów fitness z amortyzatorem w "przystępnej" cenie. Bo jedną z charakterystycznych cech rowerów typu fitness jest brak amortyzatora. Po prostu szukasz normalnego crossa. Typowy fitness to taki szosowy rower bez baranka do szybkiej jazdy po asfalcie. Edytowane 4 Czerwca przez Artur85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cr453r Napisano 4 Czerwca Udostępnij Napisano 4 Czerwca Ewentualnie Lazaro Aero V3 https://lazaro-bike.pl/sklep/lazaro-aero-v3-męski-2023_pid=464, jeśli V-brake nie przeszkadza. Bardzo dobrze mi się na nim jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi