chico Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Witam, szukam roweru używanego do miasta. - wzrost 182 cm - waga 88 kg - raczej małe odległości, utwardzane nawierzchnie na oku mam Giant Roam disc 4 po serwisie, jednosezonowy. Co możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Jak ma być głownie do miasta to poszukaj sobie może czegoś na sztywnym widelcu, w rowerach za taką kasę amortyzowany wideł z przodu to tylko zbędny balast. Do tego w roam masz korbę 3x, bezsens do takiego użytkowania. Jeśli jednak ma być amortyzator to popatrz na to https://www.decathlon.pl/p/rower-trekkingowy-riverside-700/_/R-p-341646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chico Napisano 2 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca Nie, amortyzator mi niepotrzebny. Dzięki za wskazówki. Na coś jeszcze zwrócić uwagę? Opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Ogólny stan roweru, napęd, ewentualne pęknięcia. Opony to pierdoła Wpisz sobie w olx'a czy gdzie tam szukasz roweru trek fx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chico Napisano 2 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca Te kilka Treków FX z tego co widzę w budżecie to wszystkie 3x8 lub 3x9 😕 no nic poszukam jeszcze. Mniej więcej wiem czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Kands Pure, co prawda 3x ale za to hydrauliczne heble i nieco lżejszy od Riverside'a 700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chico Napisano 5 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca Tak, znalazłem taki model: https://kands.pl/rower/28-pure-acera-2023-hydr/ Może zamiast pchać się w używki to szukać czegoś takiego? Alu rama, wystarczający osprzęt. Nie wiem czy jest się do czego tu przyczepić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 5 Czerwca Udostępnij Napisano 5 Czerwca Przecież korbę można wymienić na inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chico Napisano 5 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca Masz na myśli, że 2x? Bo ja w rowerach to zero kumacji jeśli o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi