Kacperx Napisano 2 Czerwca 2024 Napisano 2 Czerwca 2024 Witam. Ostatnio dowiedziałem się że mam obręcz do wymiany więc zdecydowałem się na Dt swiss h612 ale mam problem z wyborem szyprych. Zastanawiam się nad Sapim race/strong i leader (jest ich najwięcej na rynku, nie wiem czy bedą wystarczające, ale opinie mają pozytywne) oraz dt swiss champion 2.34. Głównie jeżdże trasami enduro/dh. Często też hopki więc fajnie jakby koło się nie wgniotło podczas uderzenia o krawędź. W aktualnym kole mam pęknięcia przy nyplach dlatego muszę wymienić Cytuj
Tyfon79 Napisano 2 Czerwca 2024 Napisano 2 Czerwca 2024 Sapim Strong cieniowane 2.3-2.0 mm bankowo będą dobre do tego nyple mosiężne. Natomiast wgnioty to już nie szukaj tutaj tematu w szprychach. Albo większe ciśnienie dmuchasz albo wkładka. Innych opcji brak. Cytuj
Kacperx Napisano 3 Czerwca 2024 Autor Napisano 3 Czerwca 2024 @Tyfon79 Rozumiem. Dzięki ci bardzo za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi