biegaczBackend Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Witam. Szukam uniwersalnego roweru dla zony, do jezdzenia po lasach \ drogach. waga 60kg 175cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaledonia Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Jeśli zależy żonie na lekkim rowerze to polecam szukać roweru bez amortyzatora np. Author Thema ( ok 12 kg ). Romet Orkan D lite z amortyzatorem to już 15kg, podobnie jak Kellys Clea 10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca ROWER LAZARO AERO V1 FITNES GRAVEL 28 SOLIDNY SHIMANO DAMSKI - AERO V1 DAMSKI 17 BIAŁY - 15166993354 - Allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
th3rion Napisano 6 Czerwca Udostępnij Napisano 6 Czerwca (edytowane) Aero ma bardzo niewygodną geometrię. Pozycja do jazdy to szosa - leżysz na kierownicy, patrząc w koło/2 m orzed siebie. Ratowałem się regulowanym mostkiem - pomogło tylko trochę. Natomiast mechanicznie rower świetny i zrobiłem nim jakiś tys. km po mieście i leśnych ścieżkach Źródło: miałem (v1 męski, dopasowany wg. rozmiaru) przez dwa sezony, sprzedałem przesiadłem się na Marina Kentfielda... Edytowane 6 Czerwca przez th3rion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi