spiwor Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Szukam ładnych, wytrzymałych pedałów do szybkiej jazdy HT po singlach, zdarza mi się w coś walnąć, dużo zjeżdżać na stojąco, kupiłbym trzeci raz piękne Rockbrosy JT201012LBK, ale tak sie zastanawiam czy te shimano nie były by wytrzymalsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Masz jeszcze dartoory NSy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiwor Napisano 1 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca Właśnie przekopuję internet wśród różnych firm, ale szukam też żeby pedały wyróżniały się wyglądem, gdyby nie cena kosmos pytałbym o coś takiego: https://elensport.pl/produkt/21.3386.339.htm PD-GR500 jednak tańsze. Jakbym rozwalił pedały za 700zł to trochę serce by bolało. No chyba, że są niezniszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Gr-500 to chyba stare Sainty pod zmienioną nazwą? Sainty miałem i uważam, że są pancerne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sziva Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Mężowi te pedały kupiłam jakieś 2 lata temu. W drugim rowerze ma Sainty. Jedne i drugie są pancerne. Chłop około 100kg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiwor Napisano 15 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca Są naprawdę wytrzymałe, potężne uderzenie w kamień, oprócz zeszlifowania tak 1mm, 2mm, nic kompletnie im się nie stało, delikatne skoki też im nie straszne, jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi