spiwor Napisano 1 Czerwca 2024 Napisano 1 Czerwca 2024 Szukam ładnych, wytrzymałych pedałów do szybkiej jazdy HT po singlach, zdarza mi się w coś walnąć, dużo zjeżdżać na stojąco, kupiłbym trzeci raz piękne Rockbrosy JT201012LBK, ale tak sie zastanawiam czy te shimano nie były by wytrzymalsze? Cytuj
spiwor Napisano 1 Czerwca 2024 Autor Napisano 1 Czerwca 2024 Właśnie przekopuję internet wśród różnych firm, ale szukam też żeby pedały wyróżniały się wyglądem, gdyby nie cena kosmos pytałbym o coś takiego: https://elensport.pl/produkt/21.3386.339.htm PD-GR500 jednak tańsze. Jakbym rozwalił pedały za 700zł to trochę serce by bolało. No chyba, że są niezniszczalne. Cytuj
Maciorra Napisano 1 Czerwca 2024 Napisano 1 Czerwca 2024 Gr-500 to chyba stare Sainty pod zmienioną nazwą? Sainty miałem i uważam, że są pancerne. 1 Cytuj
Sziva Napisano 2 Czerwca 2024 Napisano 2 Czerwca 2024 Mężowi te pedały kupiłam jakieś 2 lata temu. W drugim rowerze ma Sainty. Jedne i drugie są pancerne. Chłop około 100kg. 1 Cytuj
spiwor Napisano 15 Czerwca 2024 Autor Napisano 15 Czerwca 2024 Są naprawdę wytrzymałe, potężne uderzenie w kamień, oprócz zeszlifowania tak 1mm, 2mm, nic kompletnie im się nie stało, delikatne skoki też im nie straszne, jestem zadowolony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi