grzesiowu Napisano 31 Maja 2024 Napisano 31 Maja 2024 (edytowane) Hej Chcę wymienić mostek w rozwerku gdzie sterówka od widła jest z węgla - czy to jest jakiś większy rocketscience niż na sterówce metalowej? Insert jest, że nie pytujemy z klucza to rozumiem ... Sam mostek z tych budżetowych (PRO LT) dzięki Edytowane 31 Maja 2024 przez grzesiowu Cytuj
Krypto.Szosowiec Napisano 31 Maja 2024 Napisano 31 Maja 2024 Przestrzegaj momentu dokręcania i nic się nie stanie. Cytuj
grzesiowu Napisano 31 Maja 2024 Autor Napisano 31 Maja 2024 Nie mam dynamometryka ... na razie dokręcałem 2 pacami kciuk-wskazujący i za dźwignię używałem krótsze ramię klucza ono ma z 25mm Cytuj
Krypto.Szosowiec Napisano 31 Maja 2024 Napisano 31 Maja 2024 Planujesz zakończyć żywot na tej planecie? Przecież dokręcając w ten sposób, nie wiem czy uzyskałeś ze 2 Nm. Cytuj
grzesiowu Napisano 31 Maja 2024 Autor Napisano 31 Maja 2024 Skleciłem rower w jedno i w takiej postci pójdzie do serwisu ... nie ukrywam że jestestem podjarany i se pojeździłem po garażu podziemnym dłuższą chwilę ale to tyle Dzięki za troskę 🍺 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi