grzesiowu Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja (edytowane) Hej Chcę wymienić mostek w rozwerku gdzie sterówka od widła jest z węgla - czy to jest jakiś większy rocketscience niż na sterówce metalowej? Insert jest, że nie pytujemy z klucza to rozumiem ... Sam mostek z tych budżetowych (PRO LT) dzięki Edytowane 31 Maja przez grzesiowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja Przestrzegaj momentu dokręcania i nic się nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 31 Maja Autor Udostępnij Napisano 31 Maja Nie mam dynamometryka ... na razie dokręcałem 2 pacami kciuk-wskazujący i za dźwignię używałem krótsze ramię klucza ono ma z 25mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja Planujesz zakończyć żywot na tej planecie? Przecież dokręcając w ten sposób, nie wiem czy uzyskałeś ze 2 Nm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 31 Maja Autor Udostępnij Napisano 31 Maja Skleciłem rower w jedno i w takiej postci pójdzie do serwisu ... nie ukrywam że jestestem podjarany i se pojeździłem po garażu podziemnym dłuższą chwilę ale to tyle Dzięki za troskę 🍺 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi