acinek16 Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja Witam, Zastanawiam się nad trzema modelami Giant Roam 1 2024 rozmiar M Trek Dual Sport 3 Gen 5 2024 rozmiar L Polygon Heist X7 rozmiar L. Na Giancie i Treku jeździłem w sklepach. Oba są wygodne. Polygona nie mogę nigdzie dorwac, a opinie ma bardzo dobre. Moj wzrost 180 cm, waga 86kg. Rower potrzebny jest mi rekreacyjnie na niedalekie przejazdzki i czasami do pracy. Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicniewiem94 Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja Osobiście zdecydowałem się w tym roku na polygona (185cm, rama xl) i złego słowa nie mogę powiedzieć. Zastanów się tylko czy faktycznie potrzebujesz amortyzatora z przodu, mi po głowie chodzi wywalenie go i wstawienie karbonowego widelca 🤷 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi