volynuszka Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja Witam. Poszukuję gravela, w kwocie do 4000 zł. Mam 158 cm wzrostu. Rower będzie użytkowany głównie w mieście 70% oraz 30% jazda po lesie (piach, szuter). W tej cenie znalazłem interesujące mnie rowery: - Kross Esker 4.0 KRX - Marin Gestalt 700c Proszę o informacje co najlepiej z tego wystawienia wybrać lub o ewentualne inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja (edytowane) Wynalazki pokroju KRX sobie odpuść, szczególnie w takim budżecie.. to jest napęd rodem z Aliexpress. Już bym wolał Eskera 2.0 MS. ps. https://www.pepper.pl/promocje/rower-gravel-rondo-ruut-al2-843404 Apex 1x11, waga 10,5 kg. Edytowane 31 Maja przez keltu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja Jeśli masz w planach leśne piaski to weź pod uwagę ile opony zmieści dana rama. Esker 4.0 przyjmie 50c , nie wiem jak konstrukcyjnie Esker 2.0, warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi