3dmat Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja Hej Sprzedam rowerek ze zdjęcia. koła składane na nowiutkich podzespołach, szprychy dt, koła wysoki stożek, piasty torowe z pełną ośką. Rama aluminiowa- scott bodajże. Idealnie bo jest lekka odlschoolowa ale nie rdzewiejaca stal tylko aluminiowa o trojkatnych przekrojach. heble shimano napinacz łańcucha kiera prosta, ritchey chwyty bontager koncówki kierownicy z plastiku sam zrobiłem przez co fajnie to wygląda korba torowa 46z Rowerek ma 2 lata, więcej stał niż jeździł, nie miałem czasu na jazdę. Kolorystycznie wszystko dobrane. nawet napinacz ma fioletowy kolor. Łańcuch też torowy, fioletowy. Na żywo robi wrażenie, i ludzie się pytaja czy to mielec. Jak cos pisać 792 791 967 cena no myslalem najtaniej 1200 bo tyle mnie wyniósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja (edytowane) Napisz jaki rozmiar - to fundamentalna kwestia - wygląda na duży ale to wszystko co można wywróżyć z fot... Edytowane 31 Maja przez grzesiowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi