barys Napisano 31 Maja 2024 Napisano 31 Maja 2024 (edytowane) Szukam rowerku mtb moja waga to 110kg i 187cm. Kolega mówił abym brał coś karbonowego nie alu to chyba zły pomył? Teraz nie wiem czy karbon będzie dobrą opcją czy alu. Mam możliwość nabycia Rockrider xc 900 z 2021 w dobrej cenie Rozmiar ramy ( karbonowa ) : XL Kola : Mavic Crossmax 29 Amortyzator : RockShox Reba 100mm Napęd ; 1x12 Sram Gx Eagle Hamulce hydrauliczne : Sram Level T przód i tył 1r Może ktoś mnie nakierować co kupić co jest warte uwagi z modeli 2023np to może poszukam nawet używki jak nie nowy. Edytowane 31 Maja 2024 przez barys Cena Cytuj
grzesiowu Napisano 31 Maja 2024 Napisano 31 Maja 2024 A jak jeździsz gdzie ... po co Ci karbon? Cytuj
barys Napisano 31 Maja 2024 Autor Napisano 31 Maja 2024 Po co jest w dobrej cenie ten rockrider i nie wiem czy nada się na las i miasto użytkowanie wiadomo bez szaleństw. Proszę ewentualnie o propozycję co kupić Cytuj
NerfMe Napisano 31 Maja 2024 Napisano 31 Maja 2024 Ten las to w górach? Bo jeśli to mają być zwykłe ścieżki leśne i jazda po mieście to lepiej kupić jakiegoś crossa. Cytuj
barys Napisano 2 Czerwca 2024 Autor Napisano 2 Czerwca 2024 Wolę mtb i nie wiem co kupić nowego w tym przydziale co jest opłacalnego. Ja nie zamierzam startować w zawodach tylko amatorsko upalać rowerek po lesie i asfalcie czy chodnikach. Oglądałem Kross level 10 lecz zbyt drogi jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi