barys Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja (edytowane) Szukam rowerku mtb moja waga to 110kg i 187cm. Kolega mówił abym brał coś karbonowego nie alu to chyba zły pomył? Teraz nie wiem czy karbon będzie dobrą opcją czy alu. Mam możliwość nabycia Rockrider xc 900 z 2021 w dobrej cenie Rozmiar ramy ( karbonowa ) : XL Kola : Mavic Crossmax 29 Amortyzator : RockShox Reba 100mm Napęd ; 1x12 Sram Gx Eagle Hamulce hydrauliczne : Sram Level T przód i tył 1r Może ktoś mnie nakierować co kupić co jest warte uwagi z modeli 2023np to może poszukam nawet używki jak nie nowy. Edytowane 31 Maja przez barys Cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja A jak jeździsz gdzie ... po co Ci karbon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barys Napisano 31 Maja Autor Udostępnij Napisano 31 Maja Po co jest w dobrej cenie ten rockrider i nie wiem czy nada się na las i miasto użytkowanie wiadomo bez szaleństw. Proszę ewentualnie o propozycję co kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 31 Maja Udostępnij Napisano 31 Maja Ten las to w górach? Bo jeśli to mają być zwykłe ścieżki leśne i jazda po mieście to lepiej kupić jakiegoś crossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barys Napisano 2 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca Wolę mtb i nie wiem co kupić nowego w tym przydziale co jest opłacalnego. Ja nie zamierzam startować w zawodach tylko amatorsko upalać rowerek po lesie i asfalcie czy chodnikach. Oglądałem Kross level 10 lecz zbyt drogi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi