Miro1970 Napisano 8 Października Autor Udostępnij Napisano 8 Października (edytowane) Jeszcze parę spostrzeżeń dla potomnych: Suport 73 mm, rurki oczywiście o większej średnicy niż w mojej Preamble, w ogóle rama wygląda na bardzo mocną, z moimi 65 kg. - plus jaki taki bagaż - jej nie zajadę hehe. Rama ma bardzo mało miejsca na wewnętrzną torbę, jeśli pozostawić bidony, to wejdzie tylko kompaktowa, ale mam inne pomysły na bagaż. Prowadzenie pancerza hamulca pod górną rurą, nie dolną ma wg mnie więcej wad niż zalet, ale ok. Widelec oczywiście taper, czyli, jak koledzy pisali, konieczne stery redukcyjne do główki 44/44 - Cane Creek Series 40 często montowane w takich główkach to ponad 300 zł... Jest wewnętrzne prowadzenie linki myk-myka (rurą dolną rzecz jasna zewnętrzne), wszystkie mocowania błotników, bagażników, możliwość przykręcenia przednich od zewnątrz i od wewnątrz widelca. Czyli (prawie) bez zarzutu baza pod turystyka pełną gębą. Nic tylko zbierać kasę teraz 🙃 Edytowane 8 Października przez Miro1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi