Krypto.Szosowiec Napisano 29 Maja 2024 Napisano 29 Maja 2024 Hej, Na początku tylko dodam, że skontaktowałem się z Shimano Polska i zadałem podobne pytanie, natomiast chciałbym poznać Wasze doświadczenia. Kupiłem część Shimano. Według mnie jest wadliwa. Czy mogę udać się do dowolnego Service Center, pomijając sprzedawcę w celu weryfikacji i złożenia reklamacji na dany komponent? Zależy mi na czasie, a jak odeślę część, będę czekał na decyzję itd to miną wieki. Cytuj
skrzypi_mi_siodelko Napisano 2 Czerwca 2024 Napisano 2 Czerwca 2024 Wiesz co, wydaje mi się, że najlepiej znaleźć na stronie Shimano serwis w Twoim mieście (https://www.shimanoservicecenter.com/pl/sprzedawcy/). Zazwyczaj przy nazwie serwisu jest także adres i numer telefonu - może po prostu zadzwoń i zapytaj. W razie co - zaoszczędzisz na drodze. Chyba, że już udało ci się ogarnać temat Cytuj
Krypto.Szosowiec Napisano 2 Czerwca 2024 Autor Napisano 2 Czerwca 2024 Ogarnięte przez sprzedawcę. Dzięki za radę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi