gof Napisano 28 Maja Udostępnij Napisano 28 Maja (edytowane) Witam, sprzedam ramę jak na zdjęciach, rozmiar L. Geometria i osprzęt do podejrzenia tutaj (nie znalazłem wersji PL ani ENG): https://www.konaworld.jp/2022bike/unit_x.html Trochę rys na lakierze, ale nigdzie do gołej blachy. Jedyny wyjątek to haki, próbowałem to podmalowywać lakierem, ale jak sie porządnie skręci śruby to się łuszczy, tak samo firmowy odpadł. W zestawie rama, osie, stery, zacisk sztycy i przesuwane haki z uchwytem na przerzutkę. Gratis mogę dorzucić oryginalne siodełko, gripy i kierownicę. Cena 1500 PLN, ew. odbiór osobisty w Brwinowie pod Warszawą. Edytowane 28 Maja przez gof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 28 Maja Udostępnij Napisano 28 Maja Jak wymieniasz co jest w zestawie to chyba brakuje widelca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 10 Czerwca Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi