NoWay00 Napisano 28 Maja Udostępnij Napisano 28 Maja Cześć. Po kilkuletniej przerwie od jazdy przymierzam się do zakupu roweru i chciałbym kupić możliwie najlepszy w cenie do 2000 złotych. Biorę pod uwagę również rowery używane, ponieważ często mają one lepsze części niż nowe modele w tym budżecie. Nie jestem ekspertem, a wiedzę zgłębiam dopiero od kilku dni. Proszę o opinię na temat rowerów używanych, które zwróciły moją uwagę, oraz o wskazówki, na co zwracać szczególną uwagę przy zakupie i czy te rowery są warte swojej ceny. 80kg/173cm https://www.olx.pl/d/oferta/rower-kross-level-b6-CID767-ID10k0kp.html?isPreviewActive=0&reason=observed_ad&sliderIndex=3 Rower na osprzęcie Shimano Deore z 2012 roku wygląda dobrze na zdjęciach i wizualnie bardzo mi się podoba. Czy warto kupić taki starszy model? https://www.olx.pl/d/oferta/rower-mtb-29er-17-cali-27-biegow-deore-CID767-ID10jUju.html?reason=observed_ad Ten był chyba od zera składany i podzespoły też wydają się niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja 12-letni rower bym sobie darował, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja Czy te używki muszą być z Warszawy czy też dopuszczasz podjechanie gdzieś po rower? Wysyłka też wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoWay00 Napisano 29 Maja Autor Udostępnij Napisano 29 Maja @Greg1 Tylko Warszawa żebym mógł go po prostu sprawdzić i się przejechać przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 29 Maja Udostępnij Napisano 29 Maja te rowery nie są warte tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi